Λίγα Λόγια για το packaging4u.gr

Καλώς ήλθατε στην ολοκαίνουργια υπηρεσία της 3ΕΚ, στο ολοκαίνουργιο site www.packaging4u.gr .

Εμείς, οι οργανωτές της έκθεσης Syskevasia (Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics) η οποία γίνεται εδώ και 30 χρόνια με απόλυτη επιτυχία και συνεχή άνοδο, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και στην δημιουργία του packaging4u.gr.

Η νέα αυτή ηλεκτρονική πλατφόρμα θα προσφέρει την δυνατότητα σε όλες τις εταιρείες του κλάδου της Συσκευασίας που τους ενδιαφέρει η  προβολή μέσω internet να διαφημιστούν αλλά και να διαφημίσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους επιλέγοντας ένα από τα διαφημιστικά πακέτα που τους προσφέρουμε.

Το packaging4u.gr είναι σύγχρονο, απλό, λειτουργικό και καινοτόμο το οποίο θα λειτουργήσει ευεργετικά όχι μόνο για τις εταιρείες που θα διαφημίζονται αλλά και για τους επισκέπτες οι οποίοι με την σειρά τους θα μπορούν πολύ εύκολα να βρουν την εταιρεία που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες ανεξαρτήτως διαφημιστικού πακέτου θα μπορούν σε ειδική κατηγορία να αναρτούν τα newsletter τους και να ενημερώνουν τους επισκέπτες με τον καλύτερο και πιο γρήγορο τρόπο. Ακόμα, και οι εταιρείες και οι επισκέπτες θα ενημερώνονται όχι μόνο για την έκθεση Syskevasia αλλά και για εκθέσεις Συσκευασίας στο εξωτερικό.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες όπως κάνουμε εδώ και 30 χρόνια μέσω των εκθέσεών μας, να σας προβάλλουμε με την μέγιστη διαφήμιση μέσω του site, μέσω social media, μέσω συνεργατών, μέσω εκθέσεων κ.α.

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε όλους εσάς που θέλετε την καλύτερη και πιο σύγχρονη προβολή για την εταιρεία σας και όλους τους επισκέπτες που απλά με την καταχώρηση του email τους θα βρίσκουν αυτό που ψάχνουν.

www.packaging4u.gr – Τα Πάντα Γύρω Από Την Συσκευασία.

 

Πέτρος Πετρόπουλος

CEO/MSc Events Management